Het is heel fijn dat de wereld weer “open” is. Dat je weer lekker kunt gaan reizen en plannen maken voor de grote reizen die je wilt gaan ondernemen. Worldexperts is er voor je om je te helpen de mooiste momenten te beleven in heel veel verschillende bestemmingen. Je kunt er allerlei bijzondere reizen boeken naar bestemmingen in Centraal Azië, Afrika, Zuid-Amerika, landen in de voormalige Sovjet-Unie en Oost Europa. Je kunt bij Worldexperts terecht voor iedere soort reis. Wil je een rondreis maken door Argentinië? Of wil je Marrakech bezoeken? Het kan allemaal!

Kies de reis die bij je past

Wil je graag veel zien van de wereld, maar zit je niet te wachten op een groepsreis met allemaal mensen die je niet kent? Geen probleem: je kunt bij Worldexperts ook een privé rondreis met een Nederlands sprekende gids boeken. Zo’n gids is wel een goed idee, je weet dan zeker dat je alle interessante plekken in een bepaald land ziet en de gids kan je ook helpen met allerlei praktische zaken. De gids is bekend met alle regels die gelden in het land waar je reist en die regels kunnen nog best wel anders zijn dan we hier gewend zijn. Ook is, dankzij zo’n gids, de communicatie met locals een stuk gemakkelijker.

Veiligheid is ook belangrijk

Ga je, bijvoorbeeld, Kaapstad bezoeken? Dan is dat waarschijnlijk een droom die uitkomt. Maar als je daar een rondreis gaat maken en zelf gaat rijden, dan kun je, als je even niet oplet, flink in de problemen komen. Ze rijden daar namelijk aan de linkerkant van de weg! Dat geldt voor meer landen en steden. Het is dan fijn om een chauffeur te hebben die de verkeersregels weet en die gewend is om in het drukke verkeer van zo’n wereldstad te rijden. Ook zijn er wijken in Kaapstad waar jij, als toerist, beter niet kunt komen. Een gids weet precies waar het veilig is om even uit te stappen en de benen te strekken.

Je kunt vanuit Kaapstad excursies maken naar andere delen van Zuid-Afrika. Je kunt er, als je er dan toch bent, een wildpark bezoeken. Die kans moet je zeker aangrijpen. ook dan is het weer van groot belang dat je dit niet zomaar even doet, maar dat je een gids/chauffeur hebt die ervaring heeft met het rijden in een wildpark én met de ontmoetingen met de dieren die daar leven.

Liever zelf op pad?

Wil je liever alleen met je gezin op pad? Ook dat behoort bij Worldexperts zeker tot de mogelijkheden. Je kunt dan, bijvoorbeeld, kiezen voor een fly-drive. Je vliegt dan naar je bestemming en daar staat een huurauto voor je klaar. Dit geeft je de vrijheid om zelf op ontdekkingsreis te gaan.

Wil je op de fiets of al wandelend een land of gebied ontdekken? Ook dat kun je via Worldexperts regelen. Je kunt ervoor kiezen om een begeleide reis op de fiets te doen of om zelf te gaan wandelen van guesthouse naar guesthouse. Hoe dan ook, het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen